🍁Deschidere an școlar 2020-2021

Stimați elevi și părinți,

🍁 Noul an școlar 2020-2021 se va deschide luni, 14 septembrie, în condițiile situației actuale, generate de epidemia cu virusul Covid-19. Colegiul Tehnic Forestier va adopta scenariul de tip „hibrid”, elevii fiind organizați pe grupe, jumătate de clasă la școală, jumătate de clasă în format on-line, schimbul între grupe realizându-se la un interval de o săptămână.

🍁 Deschiderea anului școlar se va realiza la școală, în sala de curs, doar pentru clasele a IX-a, fiecare clasă fiind împărțită în două grupe, care vor fi anunțate de către dirigintele clasei aferente, până sâmbătă, 12.09.2020. Cele două grupe vor fi organizate alfabetic și vor intra la clasă, cu profesorul diriginte, după următorul program:

Ø  ora 9:00 – prima grupă aferentă fiecărei clase a IX-a

Ø  ora 11.00 – a doua grupă aferentă fiecărei clase a IX-a

🍁 Pentru clasele a X-a, a XI-a, a XII-a deschiderea anului școlar se va realiza on-line, de către profesorii diriginți, pe platforma educațională implementată în școală, G Suite for Education, Classroom, constituite în anul școlar precedent, începând cu ora 10.00.

👩‍🏫 Cursurile se vor desfășura efectiv începând de marți, 15.09.2020, elevii prezentându-se la școală pe grupe, conform instrucțiunilor primite de la profesorul diriginte.

Luni, 14.09.2020, se va comunica orarul, distribuția pe săli și schimburi, dar și alte aspecte generate de noul context educațional.

Un an școlar cu sănătate, gânduri senine și multe realizări!

Director,

Prof. Șerban Vali

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.