­čôó Bacalaureat- Repartizarea candida╚Ťilor pe s─âli – proba la alegere a profilului ┼či specializ─ârii – E.d)

26 august 2020

Proba la alegere a profilului ┼či specializ─ârii – E.d)

Probele scrise ├«ncep la ora 9:00, accesul elevilor ├«n s─âli fiind permis p├ón─â la ora 8:30. Reamintim c─â toate m─âsurile de prevenire ╚Öi combatere a ├«mboln─âvirilor prev─âzute ├«n ordinul comun MEC – MS nr. 4.267/841/2020 sunt valabile ╚Öi pentru sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat.

Timpul destinat elabor─ârii unei lucr─âri scrise este de trei ore, din momentul ├«n care s-a ├«ncheiat distribuirea subiectelor fiec─ârui elev. Toate s─âlile de examen au ├«n dotare camere func╚Ťionale de supraveghere video ╚Öi audio.

Pentru rezolvarea subiectelor, candida╚Ťii vor folosi numai cerneal─â sau past─â de culoare albastr─â, iar pentru executarea schemelor ╚Öi a desenelor, vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematic─â ╚Öi Geografie, candida╚Ťii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele/instrumentele de calcul sunt interzise, iar h├órtia folosit─â este doar cea distribuit─â ├«n sala de examen.

Este interzis─â introducerea ├«n s─âlile de examen a unor obiecte, precum ghiozdane, rucsacuri, saco╚Öe, po╚Öete etc. De asemenea, elevii vor fi informa╚Ťi c─â este interzis accesul ├«n s─âli cu orice fel de lucr─âri: manuale, dic╚Ťionare, noti╚Ťe, ├«nsemn─âri etc., precum ╚Öi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informa╚Ťii sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.).

├Än acela╚Öi timp, candida╚Ťilor le este interzis s─â comunice ├«ntre ei sau cu exteriorul, s─â transmit─â ori s─â schimbe ├«ntre ei foi din lucrare, ciorne, noti╚Ťe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare ├«n interior sau cu exteriorul. Cei surprin╚Öi ├«n aceste situa╚Ťii vor fi elimina╚Ťi din examen, indiferent dac─â materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dac─â au fost introduse de ace╚Ötia ori de al╚Ťi candida╚Ťi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane ╚Öi indiferent dac─â ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecin╚Ť─â, ace╚Öti candida╚Ťi nu mai au dreptul de a participa la urm─âtoarele dou─â sesiuni.

Nota minim─â de promovare, pentru fiecare prob─â, este 5 (cinci), iar media final─â pentru promovarea examenului este cel pu╚Ťin 6 (╚Öase).

Repartizarea candida╚Ťilor pe s─âli

Las─â un r─âspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.